Alianța USR PLUS și-a prezentat lista pentru parlamentare. Primii: Dan Barna și Claudiu Mureșan

Alianța USR PLUS și-a prezentat lista pentru parlamentare. Primii: Dan Barna și Claudiu Mureșan

Alianța USR PLUS Sibiu și-a definitivat astăzi lista pentru Camera Deputaților și Senat în urma unor alegeri interne „Mulțumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din acești patru ani și pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluția Bunei Guvernări, în Parlamentul României. Colegii mei candidați pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni onești și competenți exact genul de persoane de care sibienii și România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste și competență Sibiul în legislativul național. Am foarte mare încredere în ei și în înțelepciunea sibienilor de a ne susține la această rundă de alegeri”, a declarat Dan Barna, copreședintele USR PLUS și deputat de Sibiu. El va deschide lista pentru Camera Deputaților.

Pentru Senat, primul pe lista USR PLUS va fi Claudiu Mureșan, din Mediaș. Este economist de profesie, cu experiență în mediul de afaceri, participând la managementul mai multor companii locale sau străine ca director economic, director general sau membru în Consiliile de Administrație. Actualmente este consultant pentru management și restructurare, așa cum este prezentat într-un comunicat de presă remis de USR PLU Sibiu.

Alături de Dan Barna, copreședintele USR PLUS, pe lista pentru Camera Deputaților se regăsesc: Marius Vulcan este avocat în Baroul Sibiu, absolvent în Științe Juridice, specializat în drept comercial și drept administrativ. Ioan Plesciuc are experiență în administrația publică și în proiecte europene, absolvent de master în managment și absolvent de program MBA. Cristian Vîlcu este licențiat în informatică, cu un master în politici de management și marketing, profesează în industria software. Daniela Silvia Ilie este consilier achiziții și cercetare piață și absolventa unui master în Administrație Publica Europeană și a Facultații de Științe Politice. Carmen Novac este doctor în management, absolventă în domeniul Dreptului – Relații Internaționale – Integrare Europeană (master), în prezent Specialist Resurse Umane – headhunter într-o companie de IT.

La Senat, pe poziția a doua se află Anca Mălaiu. Este absolventă de istorie, cu experiență în învățământ și în domeniul relații clienți, implicată în acțiuni civice și umanitare. Traian Belei ocupă a treia poziție. Este antreprenor, membru al Comisiei de Evaluare a Agendei Culturale a Consiliului Județean Sibiu și absolvent al Facultății de Teologie “Andrei Șaguna” Sibiu, administratorul propriei societăți comerciale de 26 de ani.

Candidații USR PLUS pentru Camera Deputaților:

  1. Dan Barna
  2. Marius Vulcan
  3. Ioan Plesciuc
  4. Cristian Vîlcu
  5. Daniela Ilie
  6. Carmen Novac

Candidații USR PLUS pentru Senatul României:

  1. Claudiu Mureșan
  2. Anca Mălaiu
  3. Traian Belei

Dacă îţi place acest articol, poţi susţine echipa Turnul Sfatului cu o donaţie: 10 lei,
25 lei,
50 lei,
100 lei.
Şi tu poţi sprijini presa locală – află mai multe aici.

de Alin Bratu

Politic

Telefon:

0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Întreg articolul se poate citi aici: https://www.turnulsfatului.ro/2020/10/10/alianta-usr-plus-si-a-prezentat-lista-pentru-parlamentare-primii-dan-barna-si-claudiu-muresan-177016

Be the first to comment

Lasă un răspuns