CONFLICT ÎNTRE DOUĂ FEMEI LA BUDEASA. VIITOAREA NORĂ ŞI-A BĂTUT MĂR SOACRA

CONFLICT ÎNTRE DOUĂ FEMEI LA BUDEASA. VIITOAREA NORĂ ŞI-A BĂTUT MĂR SOACRA

UPDATE: Motivul scandalului a fost acela că soacra şi-a băgat coada în discuţiile şi planurile celor doi iubiţi. Viitoarea noră nu a fost de acord şi s-a enervat peste măsură, recurgând la acte de violenţă.

Citiți și: PATRU BĂRBAŢI ŞI O FEMEIE AU DAT BUZNA ÎN CURTEA UNUI VECIN CARE A FOST LUAT LA PUMNI ŞI ŞUTURI

Ieri, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, şi au reţinut o femeie de 30 de ani, din Budeasa.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 30 august, Veronica Maria P., pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o pe mama concubinului său, o femeie de 54 de ani, din aceeași localitate.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Sursa Foto: stirileprotv.ro / Foto: descriptiv)

Întreg articolul se poate citi aici: https://epitesti.ro/stiri/social/conflict-intre-doua-femei-la-budeasa-viitoarea-nora-si-a-batut-mar-soacra

Be the first to comment

Lasă un răspuns