O nouă reorganizare a traficului din Pucioasa!

O nouă reorganizare a traficului din Pucioasa!

Începând de luni, 12 octombrie 2020, circulația din zona blocurilor de pe strada Republicii din orașul Pucioasa este reorganizată pentru a evita aglomerația.

Noi indicatoare au fost montate, iar șoferii care încă nu s-au familiarizat semnele pe care trebuie să le respecte vor fi îndrumați de către polițiști pentru a urma ruta potrivită.

“Acum aproape trei luni de zile vă propuneam o reorganizare a circulației rutiere din zona de blocuri de pe strada Republicii.

Cum timp de dezbatere am avut destul din 23 iulie până astăzi, a venit momentul să trecem la fapte!

De astăzi suntem puțin mai atenți și circulăm în această zonă doar pe sensul de mers de la farmacia Catena, prin str Mărășești către str. Libertății sau prin curtea interioară a blocurilor, către str. 1 Decembrie 1918!

Știu că vor exista și de această dată niște voci critice, dar să știți că siguranța participanților la trafic nu este un lucru pe care să putem negocia cu cineva!

În perioada următoare îi voi ruga pe angajații Poliției Locale, cât și pe cei ai Poliției Rutiere să îi ajute pe conducătorii auto să se obișnuiască cu modificarea produsă, fără să acorde sancțiuni!!

Așadar, conducem atent și îi respectăm și pe cei ce încă nu s-au familiarizat cu schimbările făcute!”, a spus Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

Be the first to comment

Lasă un răspuns