Şofer de ambulanţă, luat la rost în traficul arădean – ARADON

Şofer de ambulanţă, luat la rost în traficul arădean – ARADON

Foto: captura video AradTraffic

Reactualizat la:

ARAD. Uşor-uşor, imagini pe care, până acum, le vedeam doar la televizor încep să apară şi în traficul din oraşul nostru.

Scris de Alin Gherasim

ARAD. Uşor-uşor, imagini pe care, până acum, le vedeam doar la televizor încep să apară şi în traficul din oraşul nostru.

Şoferul unei ambulanţe a fost luat la rost de unul dintre participanţii la trafic din Arad. Nervos nevoie mare că trebuie să ocolească puţin autospeciala de intervenţie, şoferul agitat a coborât din maşină şi a cerut socoteală ambulanţierului, trântindu-i uşa. Potrivit arădencei care a realizat această filmare, şoferul ambulanţei s-a încadrat pe banda pentru virat la stânga, numai că spatele autospecialei a rămas pe o bucată a benzii de mers înainte. „Ambulanţa nu are nicio vină, nu a tăiat calea nimănui, stătea pur și simplu la semafor. Din păcate, un sfert din spatele ambulanței ajungea pe prima bandă, bandă ce merge înainte. Domnul a fost deranjat de faptul că a trebuit să o ocolească”, spune cea care a realizat filmarea. În scurt timp de la publicarea filmuleţului pe un site de socializare, au apărut imediat şi reacţiile, dintre cele mai vehemente la adresa şoferului plin de nervi. „Am mai spus şi mai repet, astfel de …. apar în principal pentru că străzile Aradului sunt străzile unui sat fără câini. Atâta timp cât nu vezi picior de polițai în trafic, fiecare face ce vrea mușchiul lui”, spune unul dintre cei care au vizionat clipul.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/100002224831855/videos/3415534181864043/

Întreg articolul se poate citi aici: https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/sofer-de-ambulanta-luat-la-rost-in-traficul-aradean-1302531/

Be the first to comment

Lasă un răspuns