UDMR are reprezentant în BEJ Vrancea: Cristina Mihalcia, directoarea de cancelarie a prefectului PNL

UDMR are reprezentant în BEJ Vrancea: Cristina Mihalcia, directoarea de cancelarie a prefectului PNL

Directorul de cancelarie al prefectului liberal reprezintă UDMR în Biroul Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile parlamentare din decembrie. Biroul Electoral Județean este format din magistrați, un reprezentant al Autorității Electorale Permanent și reprezentanții partidelor politice parlamentare. La începutul lunii octombrie, BEJ a fost constituit cu reprezentanții partidelor care au fost confirmați de acestea. Surpriza a venit din partea UDMR, care a desemnat-o ca reprezentant pe Cristina Mihalcia.
Inițial, aceasta fusese desemnată și de PNL ca reprezentant în BEJ, alături de Constantin Georgel. Cum în BEJ nu putea fi decât un singur reprezentant al PNL, soluția a venit de la UDMR. Printr-o adresă trimisă în 29 septembrie, Cristina Mihalcia a fost desemnată ca reprezentantul acestui partid în BEJ Vrancea. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele UDMR la alegerile parlamentare și voturile care vor fi obținute în Vrancea.
Cristina Mihalcia este directorul de cancelarie al prefectului liberal și se remarcă prin postările de pe facebook în care susține acțiunile electorale ale PNL, în special ale deputatului Ion Ștefan, zis „Grindă”. În luna august, aceasta a fost declarată incompatibilă de către Agenția Națională de Integritate. Într-un comunicat de presă al ANI se arată că a fost constatată starea de incompatibilitate în care se află Cristina Mihalcia care, deși avea contractul suspendat la Primăria Focșani, s-a angajat, de la 10 ianuarie, cu contract de muncă, la Instituția Prefectului Vrancea. „În calitate de funcționar public, având raportul de serviciu cu Primăria Focșani suspendat prin acordul părților, exercită începând cu data de 10 ianuarie 2020, calitatea de angajat cu contract individual de muncă (director cancelarie) în cadrul Instituției Prefectului – Județul Vrancea. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) și (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 429, ale art. 460, ale art. 462, alin. (1) din O.U.G.

 » Pentru mai multe detalii apăsați aici ->

Be the first to comment

Lasă un răspuns