Vatra Dornei: Măsuri obligatorii de prevenție a răspândirii noului Coronavirus, adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență – SuceavaLIVE

Vatra Dornei: Măsuri obligatorii de prevenție a răspândirii noului Coronavirus, adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență – SuceavaLIVE

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vatra Dornei a adoptat, în şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 13 din 12.10.2020 pentru stabilirea unor măsuri obligatorii de prevenție a răspândirii noului Coronavirus!
Astfel, s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanței de minim 1,5 m între persoane pe o rază de 50 m în jurul căilor de acces în unitățile de învățământ, aceste spații urmând să fie marcate vizibil prin grija Primăriei Vatra Dornei.
De asemenea, Primăria Vatra Dornei va sprijini personalul didactic, al Poliției și al Jandarmeriei în efectuarea gratuită a testelor epidemiologice.
Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanței de minim 1,5 m între persoane în următoarele spații deschise: piața agroalimentară, bazar, peroanele gărilor și autogărilor.
Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vatra Dornei a hotărât și suspendarea adunărilor publice în aer liber, indiferent de scopul acestora.
De asemenea, se intensifică controalele organelor abilitate în vederea verificării respectării măsurilor de protecție epidemiologice la restaurante, baruri, terase, jocuri de noroc, mijloace de transport în comun și taximetrie.
Primăria Vatra Dornei face, din nou, apel la cetățeni să respecte cu stricteţe regulile de protecţie sanitară, în condiţiile în care, în prezent, incidenţa cumulată a cazurilor de infecţie cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori a ajuns la 1,63, iar creșterea acestuia va conduce la închiderea mai multor activităţi.

 » Pentru mai multe detalii apăsați aici ->

Be the first to comment

Lasă un răspuns