Weekend cu ghinion pentru 13 bărbaţi din Maramureş

Weekend cu ghinion pentru 13 bărbaţi din Maramureş

În weekend-ul care s-a încheiat, poliţiştii maramureşeni au depistat în trafic 13 bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 62 de ani care au condus fie sub influenţa băuturilor alcoolice, fie fără a deţine permis de conducere.

Dintre aceştia, şapte au fost implicaţi în accidente rutiere, din care a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 15 ani, care a condus un moped neînmatriculat şi fără permis de conducere şi a unui bărbat de 62 de ani, care a condus un autovehicul fără a deţine acest drept.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul rutier şi se continuă cercetările.

Serviciul Rutier la datorie şi în weekend

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, pentru combaterea acesteia, Serviciul Rutier a organizat sâmbătă, 10 octombrie, o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1 C Baia Mare-Ilba și Baia Mare-Satulung, precum și pe D.N. 18 Moisei – Petrova.

Pe perioada celor patru ore de acţiune, poliţiştii au oprit pentru control 96 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, au aplicat 51 de sancţiuni, în valoare totală de 37415 lei, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a 10 permise de conducere din care şase pentru viteză excesivă şi patru pentru depăşiri neregulamentare.

Întreg articolul se poate citi aici: https://www.emaramures.ro/weekend-cu-ghinion-pentru-13-barbati-din-maramures/

 » Pentru mai multe detalii apăsați aici ->

Be the first to comment

Lasă un răspuns